امگا در بارداری
-
نسترن صالحی
۱۳۹۶/۰۳/۱۵
کمبود امگا 3 یکی از عوامل اصلی بروز افسردگی پس از زایمان است.
بسیاری از زنان باردار دچار کمبود اسیدهای چرب امگا- سه هستند. از آنجایی که امگا - سه از مادر به جنین و هم چنین از طریق شیر به نوزاد منتقل می شود، میزان این اسید چرب در دوران بارداری و حداقل 6 هفته پس از زایمان به شدت کاهش می یابد.
مشکل دیگراین است که اغلب افراد از جمله زنان باردار و شیرده به میزان کافی امگا- سه دریافت نمی کنند.
بنابراین یکی از راه های پیشگیری و کنترل افسردگی پس از زایمان این است که به مادران توصیه کنیم در دوران بارداری و شیردهی به میزان کافی از اسید های چرب امگا- سه استفاده کنند. ماهی ها به ویژه ماهی چرب مانند سالمون، ساردین و قزل آلا، گردو، دانه کتان و شاهدانه از منابع خوب اسیدهای چرب امگا- سه به شمار می روند.
منبع : دانستنی زنان هنگام بارداری
تالیف : نسترن صالحی