نکات مفید تغذیه ای برای روزه داری در فصل گرما

 ۱۳۹۷/۰۲/۲۴
نکات مفید تغذیه ای برای روزه داری در فصل گرما

- سعی کنید از غذاهای  آب پز شده و خورشتهای آبدار و کم نمک استفاده کنید.

- خوردن مواد شیرین مانند زولبیا و بامیه هنگام سحر سبب افت سریع قند و احساس گرسنگی در طول روز می شود.

- برای جلوگیری از بروز یبوست و مشکلات روده، بعد از خوردن افطار آلو و انجیر خیس شده و میوه هایی همچون گلابی، هلو و هندوانه میل کنید.

- بعد از خوردن سحری، بهتر است هنگام مسواک زدن برای کاهش تشنگی و خشکی دهان، از حجم کمتری خمیر دندان استفاده کنید.

- از میوه های آبدار و سبزیجات بیشتری استفاده کنید تا در طول روز دچار تشنگی نشوید.

- بهتر است هنگام افطار از مخلوط آبلیموی تازه با آب یا چای کمرنگ یا شربت خاکشیر به جای قهوه و چای پررنگ استفاده کنید.

- خوردن 8 تا 12 لیوان آب از افطار تا هنگام سحری سبب می شود تا در طول روز کمتر دچار تشنگی شوید.

- برای اینکه بعد از خوردن افطار و سحری دچار سوزش معده و ترش کردن نشوید بهتر است از غذاهای سبک و کم چرب استفاده کنید، در ضمن مایعات را پس از اتمام غذا بخورید و بلافاصله بعد از خوردن سحری به رختخواب نروید.

- بهتر است افطار خود را با یک استکان آب ولرم یا یک فنجان شیر  و عسل باز کنید و از خوردن غذا و شیرینی جات فراوان هنگام افطار بپرهیزید تا دچار سنگینی و مشکلات معده نشوید.

برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.