نکات مفید تغذیه ای برای روزه داری در فصل گرما
-
-
۱۳۹۷/۰۲/۲۴
- سعی کنید از غذاهای آب پز شده و خورشتهای آبدار و کم نمک استفاده
کنید.
- خوردن مواد شیرین مانند زولبیا و بامیه
هنگام سحر سبب افت سریع قند و احساس گرسنگی در طول روز می شود.
- برای جلوگیری از بروز یبوست
و مشکلات روده، بعد از خوردن افطار آلو و انجیر خیس شده و میوه هایی همچون گلابی، هلو و هندوانه میل
کنید.
- بعد از خوردن سحری، بهتر است هنگام
مسواک زدن برای کاهش تشنگی و خشکی دهان، از حجم کمتری خمیر دندان استفاده کنید.
- از میوه های آبدار و سبزیجات بیشتری استفاده کنید تا در طول روز دچار تشنگی نشوید.
- بهتر است هنگام افطار از مخلوط آبلیموی تازه با آب یا
چای کمرنگ یا شربت خاکشیر به جای قهوه و چای پررنگ استفاده کنید.
- خوردن 8 تا 12 لیوان آب از افطار تا
هنگام سحری سبب می شود تا در طول روز کمتر دچار تشنگی شوید.
- برای اینکه بعد از خوردن افطار و سحری
دچار سوزش معده و ترش کردن نشوید بهتر است از غذاهای سبک و کم چرب استفاده کنید، در
ضمن مایعات را پس از اتمام غذا بخورید و بلافاصله بعد از خوردن سحری به رختخواب نروید.
- بهتر است افطار خود را با یک استکان آب ولرم یا
یک فنجان شیر و عسل باز کنید و از خوردن غذا
و شیرینی جات فراوان هنگام افطار بپرهیزید تا دچار سنگینی و مشکلات معده نشوید.