بهداشت محل نگهداری مواد غذایی

 ۱۳۹۶/۱۱/۰۹
بهداشت محل نگهداری مواد غذایی

بهداشت مواد غذایی و نیز آشپزخانه که محل نگهداری مواد غذایی است، سلامت مواد غذایی و در نتیجه سلامت ما را تأمین می کند.

1- از ورد حشراتی مانند مگس، پشه، سوسک و مورچه و یا جانورانی مانند موش به آشپزخانه جلوگیری کنید.
2- در سطل زباله را همیشه ببندید.
3- روی کابینت ها و کف آشپزخانه را به طور مرتب تمیز نمایید.
4- ظرف های غذا را برای مدت طولانی، نشسته باقی نگذارید، زیرا باعث جمع شدن آلودگی می شود. سینک ظرفشویی را نیز حداقل هفته ای یکبار ضدعفونی کنید.
5- میوه ها و سبزیجاتی را که به طور خام مصرف می شوند، ابتدا داخل ظرفی که آب و چند قطره مایع ظرفشویی دارد، قرار دهید و پس از شستن، ضدعفونی کنید؛ بعضی میکروب ها تنها با استفاده از مایع ظرفشویی از بین می روند.
6- تخته ای که برای بریدن مواد گوشتی خام استفاده می کنید، از تخته ای که برای خرد کردن سبزی و یا مواد غذایی پخته استفاده می شود، جدا نمایید.
7- نباید غذا را پس از پختن، بیشتر از ۲ ساعت در دمای اتاق نگه داشت، پس از ۲ ساعت باید آن را داخل یخچال گذاشت. برای گرم کردن دوباره، باید آن را به قدری گرم کنید که اگر غذا جامد است، بخار از آن بلند شود و اگر مایع است بجوشد، این کار می تواند به از بین رفتن میکروب های غذا کمک کند.

برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.