توصیه مهم برای استفاده روغن در رژیم غذایی:
-
-
۱۳۹۶/۱۰/۰۶
۱) بهتر است روغن جامد را از رژیم غذایی خود حذف کنید.
۲) برای پخت و پز از روغن مایع معمولی و برای سرخ کردن از روغن مایع مخصوص سرخ کردن استفاده کنید.
۳) تا حد امکان از سرخ کردن مواد غذایی خودداری کنید و غذاها را به صورت آبپز، بخارپز و یا کبابی (البته بدون سوخته شدن گوشت و یا ماده غذایی) مصرف کنید.
۴) از انواع لبنیات کم چرب استفاده کنید.
۵) چربیهای قابل رویت گوشت و مرغ را جدا کنید. حتماً پوست مرغ را قبل از پختن جدا کنید.
6) هفته ای 2 تا 3 بار ماهی مصرف کنید.
۷) هنگام خرید روغن به برچسب روی قوطی نگاه کنید.
۸) اگر می خواهید روغن جامد خریداری کنید حتماً از روغن جامدی استفاده کنید که مقدار اسیدهای چرب اشباع آن کمتر از ۲۵ درصد و مقدار اسید چرب ترانس آن کمتر از۱۰ درصد باشد.
۹) از روغن مایع معمولی و یا روغن زیتون برای پخت و پز میتوان استفاده کرد ولی برای سرخکردن بهویژه در حرارت بالا به هیچوجه بهکار برده نشوند.
۱0) بهتر است از یک روغن به دفعات زیاد استفاده نکنید.