برخی از خواص سیر:
-
-
۱۳۹۶/۰۸/۱۲
- سیر یکی از قویترین گیاهان حاوی آنتیاکسیدانی است که میتوانید به برنامه غذاییتان اضافه کنید.
- ترکیبات فعال موجود در سیر میتواند پلاکها را از دیواره شریانها حذف کند، سطح فشار خون را پایین بیاورد، میزان کلسترول را کم کند و بهصورت کلی، تمام سیستم قلبی و عروقیتان را قویتر کند.
- سیر را میتوان در انواع غذاها به سادگی مورد استفاده قرار داد، حتی میتوان آن را بهصورت خام یا عصاره مصرف کرد.
- سیر خام حاوی ترکیباتی به نام«آلیون» و «آلیسین» است. این دو ترکیب، ترکیبات ضدویروسی بسیار قوی محسوب می شوند که می توانند جلوی ابتلا به بیماری های ویروسی و مسری فصلی مانند سرماخوردگی را بگیرند.
- محققان بر این باورند اگر ویروس سرماخوردگی وارد بدن افرادی شد که عادت به مصرف سیر خام دارند، قبل از فعالیت از بین خواهد رفت و دیگر فرد را مبتلا به سرماخوردگی نخواهد کرد. برای دست یافتن به خواص ضدویروسی سیر، باید آن را به صورت له یا رنده شده مصرف کنید و از قورت دادن سیر به صورت درسته بپرهیزید.