چند ماده غذایی برای افزایش استحکام و سلامت ناخن ها
-
-
۱۳۹۶/۰۸/۰۲
بدن ما مواد مغذی را ابتدا به اندام های حیاتی می فرستد، بنابراین ناخن ها عموما آخرین عضوی هستند که آنها را دریافت می کنند. به همین دلیل است که پزشکان اغلب از ناخنها به عنوان معیاری برای تعیین سلامت کلی بدن استفاده می کنند، چون در صورت وجود سوء تغذیه در بدن، نوک انگشتان آن را نشان می دهند.
🔹ماهی سالمون، آجیل
🔹ماست، سبزیجات تیره رنگ
🔹 تخم مرغ، مرغ
🔹دانه های آفتابگردان و دانه کدو تنبل
از جمله مواد مغذی هستند که لازم است برای تقویت سلامت ناخن هایتان آنها را مد نظر داشته باشید.