✍🏻 نکاتی در رابطه با نگهداری شیر
-
.
۱۳۹۶/۰۵/۳۱
1️⃣ .شیر پاستوریزه را باید حتما در داخل یخچال نگهداری کرد. از نگهداری شیر پاستوریزه در خارج از یخچال خودداری نمایند.
2️⃣.چنانچه شیر پاستوریزه بیش از 48 ساعت در یخچال بماند و علایم فساد و بریدگی در آن مشاهده نشود آن را قبل از مصرف بجوشانند و درصورت مشاهده علایم بریدگی و فساد از مصرف آن خودداری کنند.
3️⃣ .شیر پاستوریزه در دمای یخچال ( 0 تا4 درجه سانتیگراد) به مدت 3 تا 4 روز قابل نگهداری است. شیر استریلیزه در صورت بسته بندی مناسب تا 3 ماه قابل نگهداری می باشد. (بدون این که درب آن باز شود.)