✍🏻خواص پیاز

 ۱۳۹۶/۰۴/۲۶
✍🏻خواص پیاز

خوب خواص زیادی از پیاز شنیدیم، که برخی از اونها درسته اصولا ترکیبات تیول در پیاز خاصیت ضد قارچ داره و اب ان بصورت موضعی برروی پوست و هم خوراکی از دیرباز  استفاده میشده.

«متیل ال سیستئین سولفوکسید»، «اس پروپینل سیستئین سولفوکسید» و «فلاوونوئیدهای» دیگر است. امروزه پژوهشگران معتقد هستند مصرف پیاز سبب جلوگیری از بروز سرماخوردگی، کاهش بیماری های قلبی، دیابت، پوکی استخوان می شود. پیاز محتوی مواد شیمیایی ضد التهاب، ضد کلسترول، ضد سرطان بوده و خاصیت آنتی اکسیدانی آن به علت وجود «کورستین» در این سبزی است. مطالعات همچنین نشان می دهد مصرف پیاز بروز سرطان های حنجره و گردن را کاهش می دهد. پژوهش ها نشان می دهد مصرف پیاز در بانوان با از بین بردن «استئوکلاست»ها که سبب تجزیه استخوان می شود می تواند از بروز پوکی استخوان پیشگیری کند. پژوهشی توسط دانشگاه «برن» در سوئیس انجام گرفته است که نشان می دهد پیاز حاوی پپتیدGPCS است که برای جلوگیری از دست رفتن مواد معدنی استخوان و کلسیم موثر است. پیاز و به خصوص پیاز قرمز از بروز «استئوپروز» (پوکی استخوان) به دلیل بالا بودن محتوی ماده «کوئرستین» جلوگیری و پیشگیری می کند.

برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.