برای پیشگیری از سرطان سینه

 ۱۳۹۶/۰۳/۳۱
برای پیشگیری از سرطان سینه

انجام آزمایش غربالگری و ماموگرافی
 از سنین 40 سالگی به بعد و هر 2 سال یکبار
 می تواند با درصد بالایی از سرطان سینه
جلوگیری کند.

🔺 مصرف میوه و سبزیجات
👈 کاهش سطح بالای هورمون استروژن.

🔺 مصرف هلو
👈حاوی پلی فنل هایی است که مانع رشد و گسترش سلول های سرطانی سینه می شوند.

🔺 پروبیوتیک ها
 👈 با افزایش جمعیت باکتری های مفید بدن موجب کاهش ابتلا به سرطان سینه می شوند.

🔺 ویتامینD
👈 احتمال بقای مبتلایان به سرطان سینه درصورتی که از سطوح بالای ویتامین D برخوردار باشند، به میزان دو برابر در مقایسه با مبتلایانی که به کمبود این ماده مغذی دچارند افزایش می‌یابد.

🔺 کاهش مصرف مواد قندی
 👈 زیرا مصرف بالای قند بویژه فروکتوز به علت ایجاد التهابات مزمن موجب افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه و گسترش سلول‌های سرطانی در ریه ‌ها می‌شود.




 

برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.