برای پیشگیری از سرطان سینه
-
.
۱۳۹۶/۰۳/۳۱
انجام آزمایش غربالگری و ماموگرافی
از سنین 40 سالگی به بعد و هر 2 سال یکبار
می تواند با درصد بالایی از سرطان سینه
جلوگیری کند.
🔺 مصرف میوه و سبزیجات
👈 کاهش سطح بالای هورمون استروژن.
🔺 مصرف هلو
👈حاوی پلی فنل هایی است که مانع رشد و گسترش سلول های سرطانی سینه می شوند.
🔺 پروبیوتیک ها
👈 با افزایش جمعیت باکتری های مفید بدن موجب کاهش ابتلا به سرطان سینه می شوند.
🔺 ویتامینD
👈 احتمال بقای مبتلایان به سرطان سینه درصورتی که از سطوح بالای ویتامین D برخوردار باشند، به میزان دو برابر در مقایسه با مبتلایانی که به کمبود این ماده مغذی دچارند افزایش مییابد.
🔺 کاهش مصرف مواد قندی
👈 زیرا مصرف بالای قند بویژه فروکتوز به علت ایجاد التهابات مزمن موجب افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه و گسترش سلولهای سرطانی در ریه ها میشود.