چه غذاهایی توانایی مغز را زیاد می کند؟
-
.
۱۳۹۶/۰۳/۲۸
✍🏻 چه غذاهایی توانایی مغز را زیاد می کند؟
درست است که بخش عمده بهره هوشی ژنتیکی است ولی نوع تغذیه و آموزش محیطی نیز به همان اندازه اهمیت دارند.
رعایت رژیم غذایی صحیح می تواند نقش مهمی در افزایش توانایی مغز و بهره هوشی کودکان و بزرگسالان داشته باشد.
در ادامه به مواد غذایی اشاره می شود که غذای مغز هستند و با مصرف آنها می توان مطمئن بود که مغز در بهترین حالت عملکردی خود قرار دارد.
۱. ماهی:
🔸 ماهی غذای مغز است. اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی، به رشد مغز کمک می کنند. این ماده غذایی منبع بی نظیر پروتئین است و با تامین اسیدهای آمینه مورد نیاز، به مغز در برقراری ارتباط با سایر اعضای بدن کمک می کند.
۲. تخم مرغ:
🔸تخم مرغ حاوی نوعی ویتامین B به نام کولین است که به بهبود حافظه کمک می کند.
۳. آجیل:
یک منبع غنی از ویتامین E و فولات است. فولات یا اسید فولیک نوعی ویتامین B است که برای توسعه مغز حیاتی است. مصرف ویتامین E کمک می کند که از بروز بیماری هایی مانند زوال عقل و آلزایمر جلوگیری شود.
۴. انواع کلم:
🔸کلم بروکلی، برگ کلم و گل کلم، منبع خوبی از ویتامین K هستند که به بهبود عملکرد شناختی کمک می کنند. همچنین کلم حاوی ماده ای به نام سولفورافان است که سبب افزایش بهره هوشی شده و از زوال عقل جلوگیری می کند.
۵. انواع توت، به ویژه بلوبری:
🔸 خانواده توت ها با آنتی اکسیدان های قوی، از بروز انواع سرطان و بیماری های قلبی جلوگیری می کنند و در تقویت حافظه موثرند.
✔️ تحقیقات نشان می دهد افرادی که صبح ناشتا یک کاسه کوچک بلوبری مصرف می کنند، مغز فعال تر و تمرکز بهتری دارند.