چه غذاهایی توانایی مغز را زیاد می کند؟

 ۱۳۹۶/۰۳/۲۸
چه غذاهایی توانایی مغز را زیاد می کند؟

✍🏻 چه غذاهایی توانایی مغز را زیاد می کند؟

 درست است که بخش عمده بهره هوشی ژنتیکی است ولی نوع تغذیه و آموزش محیطی نیز به همان اندازه اهمیت دارند.

 رعایت رژیم غذایی صحیح می تواند نقش مهمی در افزایش توانایی مغز و بهره هوشی کودکان و بزرگسالان داشته باشد.

 در ادامه به مواد غذایی اشاره می شود که غذای مغز هستند و با مصرف آنها می توان مطمئن بود که مغز در بهترین حالت عملکردی خود قرار دارد.

۱. ماهی:

🔸 ماهی غذای مغز است. اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی، به رشد مغز کمک می کنند. این ماده غذایی منبع بی نظیر پروتئین است و با تامین اسیدهای آمینه مورد نیاز، به مغز در برقراری ارتباط با سایر اعضای بدن کمک می کند.

۲. تخم مرغ:

🔸تخم مرغ حاوی نوعی ویتامین B به نام کولین است که به بهبود حافظه کمک می کند.

۳. آجیل:
یک منبع غنی از ویتامین E و فولات است. فولات یا اسید فولیک نوعی ویتامین B است که برای توسعه مغز حیاتی است. مصرف ویتامین E کمک می کند که از بروز بیماری هایی مانند زوال عقل و آلزایمر جلوگیری شود.

۴. انواع کلم:

🔸کلم بروکلی، برگ کلم و گل کلم، منبع خوبی از ویتامین K هستند که به بهبود عملکرد شناختی کمک می کنند. همچنین  کلم حاوی ماده ای به نام سولفورافان است که سبب افزایش بهره هوشی شده و از زوال عقل جلوگیری می کند.

۵. انواع توت، به ویژه بلوبری:

🔸 خانواده توت ها با آنتی اکسیدان های قوی، از بروز انواع سرطان و بیماری های قلبی جلوگیری می کنند و در تقویت حافظه موثرند.

✔️ تحقیقات نشان می دهد افرادی که صبح ناشتا یک کاسه کوچک بلوبری مصرف می کنند، مغز فعال تر و تمرکز بهتری دارند.


برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.